Η δίδυμη χαρά και η διπλή γνώση: Ο Βαγγέλης και ο Σπύρος Λιάκος ξεκίνησαν το Basegrill το 2005. Σύντομα στην ομάδα προστέθηκε ο αδερφός τους, Γιάννης. Τo Basegrill αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για το καλό κρέας και την εξαιρετική φιλοξενία. Ο ορισμός του καλού φαγητού έχει μόνο μια ανάγνωση: μπορεί να μην θυμάσαι το όνομα του πιάτου που δοκίμασες, αλλά ανακαλείς τη χαρά, το ξάφνιασμα, την ισορροπία, την ευτυχία. Κάπως έτσι, προέκυψαν όλα τα πιάτα: μπροστά στον παλιό ξυλόφουρνο, ο οποίος δεν υπάρχει πια, συνταγές κι ιδέες γίνονταν πράξη. Γίνονται γεύση, απόλαυση, επικοινωνία, έγιναν οι πυλώνες της σωστής φιλοξενίας, τους οποίους υπηρετούμε με συνέπεια.

Στο Basegrill αντιμετωπίζουν το κρέας ως το πολύτιμο δώρο της χώρας μας, για το οποίο απαιτείται συνεχής μελέτη και εκπαίδευση προκειμένου να αναδειχθεί η γεύση και η ποιότητά του και προσφέρουν, με τον καλύτερο τρόπο, ατόφια τη νοστιμιά και τη διατροφική του αξία.

Tα καλύτερα κρέατα προετοιμάζονται και κόβονται όπως πρέπει, προετοιμάζονται και ψήνονται όπως τους αρμόζει και έρχονται κατευθείαν στο τραπέζι. Ακριβώς όπως τα θέλετε, μαζί με όλα όσα επιθυμείτε. Τα απολαμβάνετε με την κατάλληλη παρέα, εξάλλου, από το 2005, το Basegrill γίνεται καθημερινά μια μεγάλη παρέα. Το κρέας αποτελεί πάντα αφορμή για γιορτή.

Basegrill Athens: Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι

τηλ.: 210 5757455

Facebook

Instagram: basegrillathens

Website