Ξηροί καρποί, σοκολάτες, αποξηραμένα φρούτα, μέλι, καφές και ροφήματα. Επειτα από περισσότερα από 20 χρόνια στο εμπόριο, την επεξεργασία και τη συσκευασία ξηρών καρπών, αποφασίσαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά σας. Το κατάστημα Carpo Kolonaki δημιουργήθηκε από την Carpo Hellas τον Νοέμβριο του 2011, έναν ιδιαίτερα δύσκολο χειμώνα για την πόλη και τη χώρα. Η ανάγκη να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, να γνωριστούμε ουσιαστικά και να γνωρίσετε τα προϊόντα μας από κοντά, ήταν αυτή που μας έκανε να τολμήσουμε το επόμενο βήμα, αυτό της λιανικής πώλησης.

Εχοντας πολύτιμη παρακαταθήκη τη συνεργασία με πανελλήνια δίκτυα καταστημάτων, ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και εμπόρους καθώς και την καθημερινή εξυπηρέτηση 300 σημείων στο νομό Αττικής, γνωρίζαμε πολύ καλά τι θέλαμε να είναι το «Carpo Κολωνάκι». Ένα κατάστημα όπου κάποιος θα βρίσκει εκλεκτούς ξηρούς καρπούς όλων των ειδών -για την ποιότητα των οποίων είμαστε σίγουροι καθώς η Carpo Hellas διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας ISO 22000-, αποξηραμένα φρούτα εγγυημένης ποιότητας και καλό καφέ. Σοκολάτες που θέλεις να τις γευτείς όλες, τα καλύτερα μέλια από Έλληνες παραγωγούς, λιαστές ντομάτες και άλλα προϊόντα που θα τα βρίσκετε μόνο όταν είναι φρέσκα, στην εποχή τους δηλαδή.

Η διατροφή δεν είναι θέμα τιμής αλλά αξιών εκείνων που τη διαχειρίζονται. Στο κατάστημά μας βρίσκουν τη θέση τους μόνο ό,τι εμείς και τα παιδιά μας καταναλώνουμε.

Όπως σημειώνει και ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Ρηγόπουλος, στην εφημερίδα «Καθημερινή»: «Η φωτεινή βιτρίνα τραβάει το μάτι από μακριά. Πάντα με κόσμο και τις μυρωδιές τού καφέ και της σοκολάτας να σου σπάνε τη μύτη».  Ετσι, από την πρώτη μέρα που το Carpo Kolonaki άνοιξε τη γυάλινη πόρτα του, η γειτονιά μάς αγκάλιασε με χαρά. Από νωρίς το πρωί για καφέ στο χέρι ή με σακουλάκια φρέσκου καφέ για το γραφείο και το σπίτι, μέχρι αργά το βράδυ για λίγη σοκολάτα για τον δρόμο, ξηρούς καρπούς για το σινεμά ή την φιλική συγκέντρωση, γευστικές δοκιμές και γευσιγνωστικές συζητήσεις ωσότου να σβήσουν τα φώτα και να σκεπαστούν τα σακιά με τους ξηρούς καρπούς.

Carpo Κολωνάκι: Κανάρη 6, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3605617

Carpo Ψυχικό: Δημητρίου Βασιλείου 1, Ψυχικό, τηλ.: 210 6712384

Carpo Golden Hall: Λεωφόρος Κηφισιάς 37 Α, Μαρούσι, Ισόγειο, τηλ.: 210 6854 495

Facebook

Instagram: carpoworld

Website