Ξηροί καρποί, σοκολάτες, αποξηραμένα φρούτα, μέλι, καφές και ροφήματα Carpo στην καρδιά του Λονδίνου!

 Η Carpo Hellas, έπειτα από περισσότερα από 20 χρόνια στο εμπόριο, την επεξεργασία και τη συσκευασία ξηρών καρπών, αποφάσισε πέρυσι να έρθει ακόμη πιο κοντά σας εγκαινιάζοντας το κατάστημα «Carpo Κολωνάκι» τον Νοέμβριο του 2011, έναν ιδιαίτερα δύσκολο χειμώνα για την πόλη και τη χώρα. Η ανάγκη να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, να γνωριστούμε ουσιαστικά και να γνωρίσετε τα προϊόντα μας από κοντά, ήταν αυτή που μας έκανε να τολμήσουμε το επόμενο βήμα, αυτό της λιανικής πώλησης.

Εχοντας πολύτιμη παρακαταθήκη τη συνεργασία με πανελλήνια δίκτυα καταστημάτων, ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και εμπόρους, την καθημερινή εξυπηρέτηση 300 σημείων στο νομό Αττικής αλλά και την αποκλειστική αντιπροσωπεία των προϊόντων Jacobs Espresso στον νομό Αττικής, γνωρίζαμε πολύ καλά τι θέλαμε να είναι το «Carpo Κολωνάκι». Ένα κατάστημα όπου κάποιος θα βρίσκει εκλεκτούς ξηρούς καρπούς όλων των ειδών που καβουρδίζονται μπροστά σας -για την ποιότητα των οποίων είμαστε σίγουροι καθώς η Carpo Hellas διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας ISO 22000-, αποξηραμένα φρούτα εγγυημένης ποιότητας και καλό καφέ. Σοκολάτες που θέλεις να τις γευτείς όλες, τα καλύτερα μέλια από Έλληνες παραγωγούς, λιαστές ντομάτες, μανιτάρια,  και άλλα προϊόντα που θα τα βρίσκετε μόνο στην εποχή τους.

Εφέτος αποφασίσαμε τη στρατηγική ανάπτυξη στο εξωτερικό, με πρώτο σταθμό το Λονδίνο. Στο 16 της οδού Πικαντίλυ, το Carpo ανοίγει από νωρίς το πρωί για καφέ στο χέρι ή με σακουλάκια φρέσκου καφέ για το γραφείο και το σπίτι, μέχρι αργά το βράδυ για λίγη σοκολάτα για τον δρόμο, ξηρούς καρπούς για το σινεμά ή την φιλική συγκέντρωση, γευστικές δοκιμές και γευσιγνωστικές συζητήσεις ωσότου να σβήσουν τα φώτα και να σκεπαστούν τα σακιά με τους ξηρούς καρπούς.

Το γνωρίζετε καλά: η διατροφή δεν είναι θέμα τιμής αλλά αξιών εκείνων που τη διαχειρίζονται. Στο κατάστημά μας βρίσκουν τη θέση τους μόνο ό,τι εμείς και τα παιδιά μας καταναλώνουμε. Ηρθε η ώρα να το γνωρίσουν καλά και οι Λονδρέζοι!

Carpo Piccadilly: 16 Piccadilly str., Λονδίνο,

τηλ.: +44 (0) 20 72877 233

Carpo Knightsbridge: 5 Montpelier str., Λονδίνο,

τηλ.: +44 (0) 20 75842 777

Facebook

Instagram: carpoworld

Website