Η εταιρία Καριέρα ΑΕ ιδρύθηκε το 1997 από μια ομάδα ιδιαίτερα νέων ανθρώπων, με στόχο την κάλυψη των κενών στην ενημέρωση σχετικά με την αγορά εργασίας και την υποστήριξη των νέων που αναζητούν εργασία. Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρία έθεσε τη βάση για τη μετεξέλιξή της σε έναν οργανισμό ευέλικτο και γρήγορα αναπτυσσόμενο, σχεδιάζοντας διαρκώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες καριέρας, που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες του δυναμικού χώρου της αγοράς εργασίας. Από τον Φεβρουάριο του 2006 αποτελεί μέλος του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών).

Το kariera.gr είναι το ηγετικό on-line recruitment site στην Ελλάδα. Από τον Οκτώβριο του 2007 αποτελεί μέλος του δικτύου του CareerBuilder.com, του μεγαλύτερου site για την αγορά εργασίας στις ΗΠΑ. Η συνεργασία προσθέτει στο kariera.gr χιλιάδες νέους υποψηφίους σε διεθνές επίπεδο, ενώ καθιστά την Ελλάδα ως χώρα για τα Headquarters South Eastern Europe (με επίβλεψη σε Ρουμανία και Ιταλία).

Εξάλλου, τον Νοέμβριο του 2000 οι δύο ιδρυτές της εταιρίας, Θεόφιλος Βασιλειάδης και Φάνης Ρήγας, βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Λέσχη της Επιχειρηματικότητας με το «Αριστείο εξαιρετικής επιχειρηματικής επίδοσης», που επισφραγίζει την καινοτομία και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στο κοινό της το kariera.gr.

Το CareerBuilder.com είναι το μεγαλύτερο online job network, με περισσότερους από 2.000 συνεργάτες παγκοσμίως, σε περισσότερες από 37 χώρες στις 5 ηπείρους. Τον Μάιο του 2007 το CareerBuilder υπέγραψε μια αποκλειστική συμφωνία με το MSN, καθιστώντας έτσι το CareerBuilder ως επίσημο συνεργάτη του MSN για την αγορά εργασίας στην Ευρώπη για τα επόμενα επτά χρόνια.

Το CareerBuilder ανήκει μετοχικά στη Microsoft Corp., καθώς και τις Gannett Co., Inc. και McClatchy Company, από τις μεγαλύτερες εκδότριες εταιρίες εφημερίδας στις ΗΠΑ. Αυτή είναι πραγματικά μια ιδιαίτερα συναρπαστική περίοδος για να αποτελεί κανείς μέλος της εταιρίας.

Το CareerBuilder έχει επανειλημμένα ταξινομηθεί από τον Ιανουάριο του 2004 ως η No 1 online μηχανή αναζήτησης εργασίας, ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές του σε επισκεψιμότητα, αριθμό αγγελιών εργασίας αλλά και αύξηση κερδοφορίας.

kariera.gr: Αποστόλου Παύλου 10 Α, Μαρούσι

τηλ.: 210 8115300

Facebook

Instagram: kariera.gr

Website