Λαχταριστοί μεζέδες και ελληνικά πιάτα σε ατμόσφαιρα με σύγχρονη διάθεση!

Μαύρο πρόβατο επειδή διαφέρει από όσα μέρη έχουμε επισκεφθεί μέχρι σήμερα. Η επιμονή στην ποιότητα, η εντιμότητα των εμπνευστών του, Ευδοξίας Πάντου και  Νίκου Κρασσά σε οτιδήποτε αφορά τη γαστρονομία και η ευαισθησία απέναντι στη σημερινή οικονομική κρίση –φανερή από την πρώτη στιγμή που θα πάρει κάποιος τον κατάλογο στα χέρια του- ξεχωρίζει τον χώρο αυτό.

Ελληνική δημιουργική κουζίνα απολύτως πιστή στις ελληνικές ιδιαίτερες πρώτες ύλες, πιάτα αγαπημένα της παράδοσής μας με μικρές πινελιές σύγχρονες σε ένα περιβάλλον το οποίο ανταποκρίνεται στη σημερινή αισθητική και τις ανάγκες μας. Ατμόσφαιρα ζεστή και οικεία, χωρίς καμία επιτήδευση, με ανθρώπους που νοιάζονται απλά και ουσιαστικά για να περνάμε καλά.

Το «Μαύρο Πρόβατο» του Press Cafe, διατηρεί τη φιλοσοφία που διακατέχει το Press Café όλα αυτά τα χρόνια –καλή ποιοτική κουζίνα με συνέπεια στη διάρκεια- και κλείνει το μάτι στην πιο «ελληνική» χροιά, τόσο πλούσια και τόσο επίκαιρη. Τραπέζια μέσα και έξω –με τα έσω να ενώνονται με του πεζοδρομίου-, σε μια γειτονιά ζωντανή: όποιος περνάει χαιρετάει την Ευδοξία, ψυχή του χώρου, που απλόχερα και αυθόρμητα, σε καλωσορίζει, είτε σταθείς εκεί είτε όχι. Η μουσική, ελληνική και όχι μόνο σε τόνους ρυθμικούς και απαλούς, συνοδεύει διακριτικά τη γευστική απόλαυση, προσδίδοντας ξεχωριστή διάθεση στην επιθυμία του καθενός.

Η Λιάν Βερμέερ κατάφερε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που συνδυάζει αρμονικά την αφαιρετική απλότητα που προσδίδει άνεση με την απαραίτητη ελκυστική ζεστασιά του ξύλου και άλλων λεπτομερειών που απαιτούνται για να απολαύσεις το γεύμα σου σε θερμό κλίμα –όπως θα το ονειρευόσουν με τους καλούς σου φίλους.

Μυστικό της επιτυχίας, οι συντελεστές που συνεργάζονται πολλά χρόνια, σέβονται τον επισκέπτη και γνωρίζουν πώς να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του βάσιμα, σταθερά και ευφάνταστα. Οι σεφ του Μαύρου Πρόβατου ανακατεύουν, ψάχνουν, αλλάζουν και καταλήγουν σε πολλά, διαφορετικά και ευφάνταστα πιάτα.

Παγκράτι: Αρριανού 33, τηλ.: 210 7223466
Μελίσσια: Σωκράτους και Ζαΐμη 2, τηλ.: 210 8102466

Facebook

Instagram: tomavroprovato

Website